Tiilikaton huolto hinta

Tiilikaton huolto

Tiilikaton huollon hinta

Tiilikaton huollon hinta vaihtelee suuresti riippuen katon koosta ja suoritettavien toimenpiteiden laajuudesta.

Tiilikatolle voidaan tehdä puhdistus ja myrkytys, joka on tiilikaton huoltotoimenpiteistä kevyin ja halvin.

Puhdistus ja myrkytys suositellaan tehtäväksi 2-3 vuoden välein. Tämän lisäksi katolle voidaan suorittaa laajempi tiilikaton huoltomaalaus. Tämän on huomattavasti laajempi työ, joka tehdään vain 10-15 vuoden välein.

Tiilikaton vuosihuollon hinta ja laajuus vaihtelee aina tapauskohtaisesti. Vuosihuolto pitää sisällään tiilikaton puhdistuksen ja myrkytyksen, rikkinäisten tiilien vaihdon ja vesikourujen tyhjennyksen. Työhön voidaan sisällyttää myös katon korjaus tai asennustöitä. Tällaisia töitä voi olla harjatiivisteen asennus ja lumiesteiden asentaminen/korjaaminen. Perushuollon hinta on kuitenkin yleensä 700€-1500€.

Tiilikaton huoltomaalauksen hinta vaihtelee suuresti eri kohteiden välillä.

Voidaan kuitenkin sanoa normaalikokoisen tiilikaton huoltomaalauksen hinnan olevan 3000€ ja 5000€ välillä.

Hintaan vaikuttaa eniten tiilikaton koko, jyrkkyys ja tarvittavien suojausten määrä. Suurin osa hinnasta muodostuu työn osuudesta, jonka vuoksi katon koko ja jyrkkyys luonnollisesti vaikuttavat työn kestoon ja hintaan. Tarvittavien suojausten määrä myös vaikuttaa hintaan, sillä talon seinien suojaaminen voi olla työlästä, varsinkin jos kyseessä on vaalea monikerroksinen kivitalo.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kuntoarvio!
Haluan tarjouksen

Uusimmat referenssit