Tiilikaton maalaus

Saunamökki, josta on maalattu seinät ja tiilikatto.

Ehostava Oy

Ulkomaalaukset olivat meillä molemmilla jo lukioiässä luonnollinen tapa työllistää itsemme. Opiskelun ohessa hakeuduimme alan eri yrityksiin ja onneksemme saimme molemmat kesätöitä. Lukiovuosien kesätöiden jälkeen maalaamisesta tuli meille molemmille vakituisempi työ. Talvisin työskentelimme sisämaalareina, kiinteistöhuoltajina sekä talonrakennusprojektien parissa.

Vähitellen meitä molempia alkoi kiehtoa ajatus yrittäjyydestä ja erityisesti itsensä työllistämisestä. Pian meidän tarina sai alkunsa, kun päätimme perustaa toiminimet ja alkaa harjoittamaan yhdessä pienimuotoista yritystoimintaa. Se kannatti! Itselle työskenteleminen tuntui mielekkäältä ja yrittäjyyteen liittyvät seikat tulivat pikkuhiljaa tutuksi.

Vuonna 2020 molemmille oli kertynyt yhteensä kuuden kesäsesongin maalauskokemus alan eri yrityksissä ja toiminimiyrittäjyyden kautta. Näin ollen koimme omaavamme tarvittavan ammattitaidon ja osaamisen oman maalausyrityksen perustamiseen. Niimpä päätimme perustaa yhdessä Ehostava Oy:n ja meidän tarina sai alkunsa.

Haluamme olla toimija, joka panostaa laatuun kaikessa toiminnassaan. Ammattimaisesti aikaansaatu lopputulos ja tyytyväinen asiakas ovat kaiken työmme lähtökohtia.

Seinän maalausta läheltä kuvattuna.

Tiimimme

Ehostava Oy tiimin jäsen.

Aleksi Huhtala

Yrittäjäksi olen ponnistanut maaseudulta, joka tarjosi monipuoliset valmiudet työntekoon ja yrittämiseen. Ensimmäiset ulkomaalaukset ajoittuvat vuoteen 2014, jonka jälkeen olen toiminut maalarina jokaisena sesonkina. Työssäni haluan varmistaa, että yritykseni ja oma kädenjälkeni on parasta, mitä maalausalalla on tarjolla. Sesonkien ulkopuolella teen käsityö- ja luokanopettajaopintoja Helsingin yliopistossa.

Ehostava Oy tiimin jäsen.

Ville Myllykoski

Maalausyrityksen perustaminen oli luonnollinen valinta, sillä olen kiinnostunut yrittäjyydestä ja minulla oli ennestään jo useamman vuoden maalauskokemus. Yrittäjyyden lisäksi kartutan tietotaitoani kauppatieteiden opinnoilla Itä-Suomen yliopistossa. Korostan toiminnassani asiakaslähtöisyyttä ja haluan vaalia alalla jossain määrin kadoksissa ollutta ammattiylpeyttä.

Luotettava kumppani -sivusto

Ehostava Oy on Vastuugroupin tarkastama yritys ja heidän sivulta voi käydä katsomassa Luotettava Kumppani -raportin. Täältä näet yrityksen voimassa olevan vastuuvakuutuksen, tapaturmavakuutuksen ja paljon muuta tietoa.

Seinien maalausta jatkovarren kanssa.

Asiakkaamme kertovat

Ehostava teki meille tiilikaton pinnoituksen. Todella hyvää ja osaavaa palvelua! Tekijä todella ystävällinen ja ammattitaitoinen. Suosittelen!
Niklas Huhtanen
Huippu Tiimi, joka teki huippu duunia. Työ sujui ripeästi ja laadukkaasti. Tiimi oli ahkara ja ystävällinen. Vahva suositus.
Laura Kiviaho
Ehostava teki meidän tiilikaton maalauksen Espoon Pohj-Tapiolassa. Kaikki sujui suunnittelun ja sopimuksen mukaan. Vahva suositus kun tarvitset vastaavaa palvelua. Matti Wigg
Matti Wigg
Yli 20 vuotta vanhan tiilikaton kunnostus ja maalaus hoitui ammattitaidolla, joka näkyi erinomaisena työn jälkenä. Kaikki, mistä sovittiin piti. Tekijät olivat olivat mukavia ja kommunikointi sujui jouhevasti.
Jukka Suur-Inkeroinen
★★★★★
Jaakko Aholainen
Ehostavan porukka pelasi kaiken niin nappiin kuin vain mahdollista. Tarjous talon ulkomaalauksesta saatiin nopeasti ja asiakkaan aikaa hukkaamatta, hommat sujuivat aikataulussaan, maalausjälki erittäin siistiä ja vieläpä ihanan aurinkoiset maalarit urakkaa tekemässä. Suosittelen lämmöllä!
Minni Peltonen
Noin 35v vanhan tiilikaton pesu ja maalaus kesäkuussa 2023, puurakenteinen omakotitalo ja katon pinta-ala noin 150m2. Työ suoritettiin erittäin ammattitaitoisesti ja huolellisesti ja lisäksi annetut aikataulut pitivät. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja kommunikaatio mutkatonta. Tiilikatto on maalauksen jäljiltä kuin uusi. Pinnoitteen kestävyys jää toki nähtäväksi, mutta luottamus siihen on tällä hetkellä vahva. Vähintäänkin katto sai tällä toimenpiteellä useamman vuoden/vuosikymmenen jatkoaikaa. Suosittelen Ehostavan palveluita varauksetta kaikille vastaavaa projektia suunnitteleville!
Ari Seppälä
Hyvä lopputulos. Tehtiin mitä sovittiin. Mukavat ihmiset
Olli Nurmi
Hinta kilpailukykyinen, jälki hyvää, palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista. Aikataulut sovitun mukaiset. Pääsimme vielä työn aikana sopimaan tulevista lisätöistä, joita emme olleet aiemmin huomanneet pyytää. Mukava antaa nämäkin hankalat maalaustyöt osaaville miehille, koska voi luottaa, että työt hoituu ammattitaidolla ilman ongelmia.
Vesa
Tiilikaton maalaus hoidettiin kaikinpuolin kiitettävästi. Asiointi heti yhteydenotosta lähtien oli sujuvaa ja asiantuntevaa. Vaikka urakka oli haastava, niin kaikki erityisvaatimukset otettiin huomioon. Urakka oli kilpailukykyinen hinta/laatu-suhteeltaan ja kaikki asiat menivät ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Urakka ei sisältänyt piilokuluja, vaan urakan aikana esille tulleet "lisätyöt" hoidettiin osana urakkaa. Työn laatuun ja lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Työmaa-aikainen suojaus ja jälkisiivous hoidettiin myös mallikkaasti. Voin suositella Ehostava Oy:tä maalausurakan hoitoon.
Mika Karhunen
Ehostavan kanssa jo pari yhteistä projektia takana, mukavia ja ammattimaisia kavereita, voin suositella!
Niko Karjalainen
Katon pesu ja maalaus. Erinomaista työtä. Aikataulu piti. Mukavat tekijät. Voin suositella. Katosta tuli kuin uusi.
Jarkko Mäkelä
Ehostava teki meillä tiilikaton pinnoituksen sekä ulkoverhoilun maalauksen. Työn laatu oli erinomainen ja kaverit oikein mukavia ja osaavia. Näitä kavereita on helppo suositella muillekin!
Aleksi Peltola
Ehostava remontoi tiilikattoamme: pesu, uusien tiilien vaihto rikkinäisten tilalle, laittoi sammaleenestoaineet sekä pinnoitti katon. Projekti hoitui sutjakkaasti ja viestintä asukkaille hoidettiin mallikkaasti. Suosittelen.
Mikko Hyökki
Asiallista ja ammattitaitoista palvelua aina arviokäynnistä hyvin ja nopeasti sujuneen urakan loppuun asti. Huolellista työtä ja hyvää jälkeä tehokkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Arviokäynnin aikana keskustelu oli avointa ja realistista, ilman pakkomyyntiä, suostuttelua tai itsekehua: pelkkä asiallisuus ja ystävällisyys ovat parasta markkinointia. Suunnittelen jo seuraavan urakan tilaamista Ehostavalta, ja oman kokemukseni perusteella voin vilpittömästi suositella tätä yritystä.
Tiina Nevanlinna
Kyllä nyt on mukava tulla kotiin!
Nguyen, Helsinki