Heading

Tiilikaton maalaus Hinta

Tiilikaton maalaus hinta

Laske hinta tiilikaton maalaukselle

Syötä arvio talon ja autotallin katon neliöistä.
Seuraava
Kuinka jyrkkä katto on kyseessä?
Seuraava
Montako kerrosta rakennuksessa on?
Seuraava
Syötä puhelinnumero
Kustannusarvio (sis. alv 24%)
10000
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mietityttääkö hinta?

Tiilikaton maalauksen hinta muodostuu monista tekijöistä, jonka vuoksi tarkkaa hintaa on mahdoton arvioida kohdetta näkemättä. Ylla olevalla hintalaskurilla voit kuitenkin vastaanottaa arvion katon maalauksen kustannuksesta.

Tiilikaton maalauksen yleinen hintataso

Kuten edellä on mainittu, hinnat ovat kohdekohtaisia. Yleisesti voidaan kuitenkin sanoa, että normaalikokoisen omakotitalon tiilikaton maalauksen kustannus on 3000-5000€.

Mitkä tekijät vaikuttavat maalauksen hintaan?

Katon koko. Maalattavien neliöiden määrä vaikuttaa sekä työmäärään että materiaalimenekkiin.
Katon jyrkkyys. Jyrkät katot ovat työläämpiä, ja voivat vaatia henkilönostimen käyttöä.
Tiilikatteen kunto. Pahasti sammaloitunut kulunut tiilikatto on työläämpi puhdistaa, ja se imee enemmän maalia vaikuttaen materiaalikustannuksiin.
Vaadittavat suojaustoimenpiteet. Erityisesti pesuvaihe on erittäin sotkeva työvaihe, jonka vuoksi suojauksia on hyvä tehdä. Seinien materiaali, katon muodot sekä ympäristö sanelevat suojaustoimenpiteiden laajuudeen. Joissakin tapauksissa seinät täytyy suojata kauttaaltaan.
Näiden lisäksi on myös muita tekijöitä, jotka vaikuttavat tiilikaton maalauksen hintaan. Näitä on muun muassa rikkinäisten tiilien määrä, loppusiivouksen haasteellisuus sekä ympäristön muodot.

Mitä hinta pitää sisällään?

Laskurin antama hinta-arvio sisältää kaiken alusta loppuun:

  • Aluskatteen kunnon tarkastamisen ennen työn aloittamista
  • Kaikki tarvittavat suojaukset
  • Rikkinäisten tiilien vaihdon
  • Katon korkeapainepesun ja myrkytyksen
  • Vesikourujen tyhjentämisen
  • Tiilikaton maalauksen kahteen kertaan laadukkaalla tiilikattomaalilla
  • Huolellisen loppusiivouksen
  • 4 vuoden laatutakuun

Laskurin antaa vain hinta-arvion. Jos haluat vastaanottaa tarkan tarjouksen, ota meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Tiilikaton pesun hinta

Hintalaskurissa ei valitettavasti ole vielä ominaisuutta, jolla voisi saada hinta-arvion tiilikaton pesusta. Tiilikaton pesun voidaan kuitenkin ajatella olevan karkeasti noin kolmasosa tiilikaton maalauksen hinnasta.

Laskurilla ei voi myöskään arvioida tiilikaton huollon hintaa, sillä huoltotoimenpiteiden laajuus ja tarve on tapaus- ja asiakaskohtaista. Voit lukea kirjoittamamme artikkelin tiilikaton huollosta ja sen hinnasta.

Ota yhteyttä ja sovi ilmainen kartoituskäynti! 
Ota yhteyttä

Asiakkaamme kertovat

Ehostava teki meille tiilikaton pinnoituksen. Todella hyvää ja osaavaa palvelua! Tekijä todella ystävällinen ja ammattitaitoinen. Suosittelen!
Niklas Huhtanen
Huippu Tiimi, joka teki huippu duunia. Työ sujui ripeästi ja laadukkaasti. Tiimi oli ahkara ja ystävällinen. Vahva suositus.
Laura Kiviaho
Ehostava teki meidän tiilikaton maalauksen Espoon Pohj-Tapiolassa. Kaikki sujui suunnittelun ja sopimuksen mukaan. Vahva suositus kun tarvitset vastaavaa palvelua. Matti Wigg
Matti Wigg
Yli 20 vuotta vanhan tiilikaton kunnostus ja maalaus hoitui ammattitaidolla, joka näkyi erinomaisena työn jälkenä. Kaikki, mistä sovittiin piti. Tekijät olivat olivat mukavia ja kommunikointi sujui jouhevasti.
Jukka Suur-Inkeroinen
★★★★★
Jaakko Aholainen
Ehostavan porukka pelasi kaiken niin nappiin kuin vain mahdollista. Tarjous talon ulkomaalauksesta saatiin nopeasti ja asiakkaan aikaa hukkaamatta, hommat sujuivat aikataulussaan, maalausjälki erittäin siistiä ja vieläpä ihanan aurinkoiset maalarit urakkaa tekemässä. Suosittelen lämmöllä!
Minni Peltonen
Noin 35v vanhan tiilikaton pesu ja maalaus kesäkuussa 2023, puurakenteinen omakotitalo ja katon pinta-ala noin 150m2. Työ suoritettiin erittäin ammattitaitoisesti ja huolellisesti ja lisäksi annetut aikataulut pitivät. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja kommunikaatio mutkatonta. Tiilikatto on maalauksen jäljiltä kuin uusi. Pinnoitteen kestävyys jää toki nähtäväksi, mutta luottamus siihen on tällä hetkellä vahva. Vähintäänkin katto sai tällä toimenpiteellä useamman vuoden/vuosikymmenen jatkoaikaa. Suosittelen Ehostavan palveluita varauksetta kaikille vastaavaa projektia suunnitteleville!
Ari Seppälä
Hyvä lopputulos. Tehtiin mitä sovittiin. Mukavat ihmiset
Olli Nurmi
Hinta kilpailukykyinen, jälki hyvää, palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista. Aikataulut sovitun mukaiset. Pääsimme vielä työn aikana sopimaan tulevista lisätöistä, joita emme olleet aiemmin huomanneet pyytää. Mukava antaa nämäkin hankalat maalaustyöt osaaville miehille, koska voi luottaa, että työt hoituu ammattitaidolla ilman ongelmia.
Vesa
Tiilikaton maalaus hoidettiin kaikinpuolin kiitettävästi. Asiointi heti yhteydenotosta lähtien oli sujuvaa ja asiantuntevaa. Vaikka urakka oli haastava, niin kaikki erityisvaatimukset otettiin huomioon. Urakka oli kilpailukykyinen hinta/laatu-suhteeltaan ja kaikki asiat menivät ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Urakka ei sisältänyt piilokuluja, vaan urakan aikana esille tulleet "lisätyöt" hoidettiin osana urakkaa. Työn laatuun ja lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Työmaa-aikainen suojaus ja jälkisiivous hoidettiin myös mallikkaasti. Voin suositella Ehostava Oy:tä maalausurakan hoitoon.
Mika Karhunen
Ehostavan kanssa jo pari yhteistä projektia takana, mukavia ja ammattimaisia kavereita, voin suositella!
Niko Karjalainen
Katon pesu ja maalaus. Erinomaista työtä. Aikataulu piti. Mukavat tekijät. Voin suositella. Katosta tuli kuin uusi.
Jarkko Mäkelä
Ehostava teki meillä tiilikaton pinnoituksen sekä ulkoverhoilun maalauksen. Työn laatu oli erinomainen ja kaverit oikein mukavia ja osaavia. Näitä kavereita on helppo suositella muillekin!
Aleksi Peltola
Ehostava remontoi tiilikattoamme: pesu, uusien tiilien vaihto rikkinäisten tilalle, laittoi sammaleenestoaineet sekä pinnoitti katon. Projekti hoitui sutjakkaasti ja viestintä asukkaille hoidettiin mallikkaasti. Suosittelen.
Mikko Hyökki
Asiallista ja ammattitaitoista palvelua aina arviokäynnistä hyvin ja nopeasti sujuneen urakan loppuun asti. Huolellista työtä ja hyvää jälkeä tehokkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Arviokäynnin aikana keskustelu oli avointa ja realistista, ilman pakkomyyntiä, suostuttelua tai itsekehua: pelkkä asiallisuus ja ystävällisyys ovat parasta markkinointia. Suunnittelen jo seuraavan urakan tilaamista Ehostavalta, ja oman kokemukseni perusteella voin vilpittömästi suositella tätä yritystä.
Tiina Nevanlinna
Kyllä nyt on mukava tulla kotiin!
Nguyen, Helsinki