Tiilikaton maalaus

Pyydä tarjous
Tiilikaton maalausta ruiskun kanssa.
Tiilikatto on oikein pidettynä erittäin pitkäikäinen, jonka vuoksi tiilikaton maalaus onkin tärkeä osa katon huoltoa.

Laske hinta tiilikaton maalaukselle helposti laskurillamme. Tiilikatto on oikein pidettynä erittäin pitkäikäinen, jonka vuoksi tiilikaton maalaus onkin tärkeä osa katon huoltoa. Arvokkaan näköinen tiilikatto on ekologinen ja pitkäikäinen katemateriaali. Pitkäikäisyyden salaisuutena voidaan pitää säännöllistä huoltoa ja tiilikatto olisikin hyvä maalata 10-15 vuoden välein. Lisäksi on suositeltavaa käsitellä katto sammaleentorjunta-aineella muutaman vuoden välein, jotta katolle ei pääse muodostumaan tiiltä rapauttavaa likaa ja kasvustoa. Ajan kuluessa tiilen pinta haalistuu ja muuttuu sään vaikutuksesta huokoiseksi, jonka seurauksena se haurastuu. Huokoinen tiili kerää helpommin likaa, kosteutta, ilmansaasteita ja kasvustoa, joka aiheuttaa halkeilua. Oletkin saattanut huomata haljenneita tiiliä katollasi etenkin keväisin lumien lähdettyä, sillä pakkasrapautuminen on yleinen syy tiilien halkeilulle.

Tiilikaton maalauksella saadaan katolle tiiltä suojaava pinta, huolettomia vuosia ja uudenveroinen tasainen väri.

Tiilikaton maalauksella saadaan katolle tiiltä suojaava pinta, huolettomia vuosia ja uudenveroinen tasainen väri. Maalauksella myös tiilen huokoisuus vähenee vahvistaen sen rakennetta. Mikäli suunnitelmissa on aurinkopaneelien asennus, on syytä tarkastaa paneelien alle jäävän tiilikaton kunto. Kattoa on vaikea huoltaa aurinkopaneelien asennuksen jälkeen. Tämän vuoksi suosittelemme, että pyydät ammattilaiset paikalle suorittamaan katon kuntoarvion ennen paneelien asennuttamista.

Laske hinta katon maalaukselle alle minuutissa
Laske nyt

Tiilikaton maalaus, kuinka tapahtuu?

Tiilikaton maalaus korkeapaineruiskulla.

Tarkastus ja arviointi

Ennen maalausta on syytä tarkastaa aluskatteen kunto ja olemassaolo. Katto pestään korkeapainepesurilla, jolloin on mahdollista, että aluskatteen päälle pääsee vettä. Tämän vuoksi aluskatteen on syytä olla kunnossa. Ennen pesua rikkinäiset tiilet vaihdetaan uusiin ja asiakkaan omaisuus suojataan.

Pesu ja myrkytys

Pesu suoritetaan polttomoottorikäyttöisellä korkeapainepesurilla. Tällä saadaan poistettua katolta kaikki lika ja kasvusto. Pesun jälkeen kaikki vesikourut, juoksut ja viemärikaivot tyhjennetään ja puhdistetaan. Tämän jälkeen katolle levitetään torjunta-aine, joka imeytyy tiilen sisään poistaen viimeisetkin kasvuston rippeet.

Tiilikaton maalaus

Tiilikatto maalataan kahteen kertaan korkeapaineruiskulla laadukkaita maaleja käyttäen. Ensimmäinen maalikerros levitetään katolle ohennettuna, jotta maali tunkeutuu tiilen sisään poistaen huokoisuutta. Toinen maalauskerta suoritetaan ohentamattomana.

Asiakkaamme kertovat

★★★★★
Jaakko Aholainen
Ehostavan porukka pelasi kaiken niin nappiin kuin vain mahdollista. Tarjous talon ulkomaalauksesta saatiin nopeasti ja asiakkaan aikaa hukkaamatta, hommat sujuivat aikataulussaan, maalausjälki erittäin siistiä ja vieläpä ihanan aurinkoiset maalarit urakkaa tekemässä. Suosittelen lämmöllä!
Minni Peltonen
Noin 35v vanhan tiilikaton pesu ja maalaus kesäkuussa 2023, puurakenteinen omakotitalo ja katon pinta-ala noin 150m2. Työ suoritettiin erittäin ammattitaitoisesti ja huolellisesti ja lisäksi annetut aikataulut pitivät. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja kommunikaatio mutkatonta. Tiilikatto on maalauksen jäljiltä kuin uusi. Pinnoitteen kestävyys jää toki nähtäväksi, mutta luottamus siihen on tällä hetkellä vahva. Vähintäänkin katto sai tällä toimenpiteellä useamman vuoden/vuosikymmenen jatkoaikaa. Suosittelen Ehostavan palveluita varauksetta kaikille vastaavaa projektia suunnitteleville!
Ari Seppälä
Hyvä lopputulos. Tehtiin mitä sovittiin. Mukavat ihmiset
Olli Nurmi
Hinta kilpailukykyinen, jälki hyvää, palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista. Aikataulut sovitun mukaiset. Pääsimme vielä työn aikana sopimaan tulevista lisätöistä, joita emme olleet aiemmin huomanneet pyytää. Mukava antaa nämäkin hankalat maalaustyöt osaaville miehille, koska voi luottaa, että työt hoituu ammattitaidolla ilman ongelmia.
Vesa
Tiilikaton maalaus hoidettiin kaikinpuolin kiitettävästi. Asiointi heti yhteydenotosta lähtien oli sujuvaa ja asiantuntevaa. Vaikka urakka oli haastava, niin kaikki erityisvaatimukset otettiin huomioon. Urakka oli kilpailukykyinen hinta/laatu-suhteeltaan ja kaikki asiat menivät ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Urakka ei sisältänyt piilokuluja, vaan urakan aikana esille tulleet "lisätyöt" hoidettiin osana urakkaa. Työn laatuun ja lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Työmaa-aikainen suojaus ja jälkisiivous hoidettiin myös mallikkaasti. Voin suositella Ehostava Oy:tä maalausurakan hoitoon.
Mika Karhunen
Ehostavan kanssa jo pari yhteistä projektia takana, mukavia ja ammattimaisia kavereita, voin suositella!
Niko Karjalainen
Katon pesu ja maalaus. Erinomaista työtä. Aikataulu piti. Mukavat tekijät. Voin suositella. Katosta tuli kuin uusi.
Jarkko Mäkelä
Ehostava teki meillä tiilikaton pinnoituksen sekä ulkoverhoilun maalauksen. Työn laatu oli erinomainen ja kaverit oikein mukavia ja osaavia. Näitä kavereita on helppo suositella muillekin!
Aleksi Peltola
Ehostava remontoi tiilikattoamme: pesu, uusien tiilien vaihto rikkinäisten tilalle, laittoi sammaleenestoaineet sekä pinnoitti katon. Projekti hoitui sutjakkaasti ja viestintä asukkaille hoidettiin mallikkaasti. Suosittelen.
Mikko Hyökki
Asiallista ja ammattitaitoista palvelua aina arviokäynnistä hyvin ja nopeasti sujuneen urakan loppuun asti. Huolellista työtä ja hyvää jälkeä tehokkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Arviokäynnin aikana keskustelu oli avointa ja realistista, ilman pakkomyyntiä, suostuttelua tai itsekehua: pelkkä asiallisuus ja ystävällisyys ovat parasta markkinointia. Suunnittelen jo seuraavan urakan tilaamista Ehostavalta, ja oman kokemukseni perusteella voin vilpittömästi suositella tätä yritystä.
Tiina Nevanlinna
Kyllä nyt on mukava tulla kotiin!
Nguyen, Helsinki