Ulkoverhousten maalaus

Seinän maalausta läheltä kuvattuna.

Erikoistarjous 17.5-20.6.2024

Kaikille tiilikaton pinnoituksen tilanneille ikkunoiden pesu veloituksetta!

Hyödynnä etusi! Etu voimassa vain omakotitaloissa. Lue tarkemmat ehdot täältä.

Ulkoverhousten maalaus tulee tehdä säännöllisesti, jotta ulkovuoraus pysyy hyvässä kunnossa ja on ryhdikkään näköinen.

Ulkoverhousten maalaus tulee tehdä säännöllisesti, jotta ulkovuoraus pysyy hyvässä kunnossa ja on ryhdikkään näköinen. Maalaus luo kestävän sääsuojan ulkoverhoukselle. Yleinen talon maalausväli on noin kymmenen vuotta, mutta ulkoverhoilun kuntoa on syytä tarkkailla säännöllisesti. Käsittelemätön puupinta tulee maalata vähintään kahteen kertaan, jolloin puulle saadaan riittävän paksu suojaava kerros. Uudiskohteissa käsittelemätön pinta imee paljon maalia, joten kertamaalauksella pinnasta voi olla vaikea saada väriltään tasainen ja peittävä.

"Meillä maalauksen suorittavat maalarit, jotka ovat ylpeitä omasta ammattitaidostaan eivätkä häpeä tuoda sitä esille."

Huoltomaalauskohteissa jo yhdellä maalauskerralla voidaan saada hyvä lopputulos. Näissä kohteissa kahteen kertaan maalaus tulee kyseeseen erityisesti silloin, kun ulkoverhouksen väri halutaan vaihtaa tai vanha pinta on erityisen huonossa kunnossa. Myös pohjatyöt on tehtävä perusteellisesti hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Ulkoverhouksen maalaus vaatii laadukkaiden työvälineiden ja materiaalien lisäksi runsaasti aikaa, otolliset sääolosuhteet sekä ammattitaitoa. Meillä maalauksen suorittavat maalarit, jotka ovat ylpeitä omasta ammattitaidostaan eivätkä häpeä tuoda sitä esille

Näin ulkoverhousten maalaus tapahtuu

Työmies maalaa seinää rajaustyökalun kanssa.

SUOJAUS 

Ennen maalausta asiakkaan omaisuus suojataan kevytpeittein. Irtaimisto siirretään pois työn suorittamisen alta. 

IRTOMAALIN POISTO JA SEINÄN PESU 

Ennen maalausta tarkistetaan ulkovuorauksen kunto, ja poistetaan hilseilevä maali. Kun irtoava maali on poistettu, seinät pestään homepesuainetta käyttäen. Pesuaine levitetään seinään ja annetaan sen vaikuttaa hetken. Tämän jälkeen seinät pestään harjan kanssa vedellä kevyesti huuhdellen. Pesun jälkeen seinän annetaan kuivua ennen maalauksen aloittamista. 

MAALAUS 

Ulkoverhousten maalaus suoritetaan maasta, telineiltä tai nostimelta. Maalaus suoritetaan ylhäältä alaspäin kohteen niin salliessa ja laudat pyritään maalaaman kerralla siten, ettei synny jatkoksia. Isoilla pinnoilla voidaan käyttää maalin levittämisen apuna maaliruiskua, mutta maali hierotaan seinään kuitenkin pensselillä tämän jälkeen. 

Asiakkaamme kertovat

Yli 20 vuotta vanhan tiilikaton kunnostus ja maalaus hoitui ammattitaidolla, joka näkyi erinomaisena työn jälkenä. Kaikki, mistä sovittiin piti. Tekijät olivat olivat mukavia ja kommunikointi sujui jouhevasti.
Jukka Suur-Inkeroinen
★★★★★
Jaakko Aholainen
Ehostavan porukka pelasi kaiken niin nappiin kuin vain mahdollista. Tarjous talon ulkomaalauksesta saatiin nopeasti ja asiakkaan aikaa hukkaamatta, hommat sujuivat aikataulussaan, maalausjälki erittäin siistiä ja vieläpä ihanan aurinkoiset maalarit urakkaa tekemässä. Suosittelen lämmöllä!
Minni Peltonen
Noin 35v vanhan tiilikaton pesu ja maalaus kesäkuussa 2023, puurakenteinen omakotitalo ja katon pinta-ala noin 150m2. Työ suoritettiin erittäin ammattitaitoisesti ja huolellisesti ja lisäksi annetut aikataulut pitivät. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja kommunikaatio mutkatonta. Tiilikatto on maalauksen jäljiltä kuin uusi. Pinnoitteen kestävyys jää toki nähtäväksi, mutta luottamus siihen on tällä hetkellä vahva. Vähintäänkin katto sai tällä toimenpiteellä useamman vuoden/vuosikymmenen jatkoaikaa. Suosittelen Ehostavan palveluita varauksetta kaikille vastaavaa projektia suunnitteleville!
Ari Seppälä
Hyvä lopputulos. Tehtiin mitä sovittiin. Mukavat ihmiset
Olli Nurmi
Hinta kilpailukykyinen, jälki hyvää, palvelu ystävällistä ja ammattitaitoista. Aikataulut sovitun mukaiset. Pääsimme vielä työn aikana sopimaan tulevista lisätöistä, joita emme olleet aiemmin huomanneet pyytää. Mukava antaa nämäkin hankalat maalaustyöt osaaville miehille, koska voi luottaa, että työt hoituu ammattitaidolla ilman ongelmia.
Vesa
Tiilikaton maalaus hoidettiin kaikinpuolin kiitettävästi. Asiointi heti yhteydenotosta lähtien oli sujuvaa ja asiantuntevaa. Vaikka urakka oli haastava, niin kaikki erityisvaatimukset otettiin huomioon. Urakka oli kilpailukykyinen hinta/laatu-suhteeltaan ja kaikki asiat menivät ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Urakka ei sisältänyt piilokuluja, vaan urakan aikana esille tulleet "lisätyöt" hoidettiin osana urakkaa. Työn laatuun ja lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. Työmaa-aikainen suojaus ja jälkisiivous hoidettiin myös mallikkaasti. Voin suositella Ehostava Oy:tä maalausurakan hoitoon.
Mika Karhunen
Ehostavan kanssa jo pari yhteistä projektia takana, mukavia ja ammattimaisia kavereita, voin suositella!
Niko Karjalainen
Katon pesu ja maalaus. Erinomaista työtä. Aikataulu piti. Mukavat tekijät. Voin suositella. Katosta tuli kuin uusi.
Jarkko Mäkelä
Ehostava teki meillä tiilikaton pinnoituksen sekä ulkoverhoilun maalauksen. Työn laatu oli erinomainen ja kaverit oikein mukavia ja osaavia. Näitä kavereita on helppo suositella muillekin!
Aleksi Peltola
Ehostava remontoi tiilikattoamme: pesu, uusien tiilien vaihto rikkinäisten tilalle, laittoi sammaleenestoaineet sekä pinnoitti katon. Projekti hoitui sutjakkaasti ja viestintä asukkaille hoidettiin mallikkaasti. Suosittelen.
Mikko Hyökki
Asiallista ja ammattitaitoista palvelua aina arviokäynnistä hyvin ja nopeasti sujuneen urakan loppuun asti. Huolellista työtä ja hyvää jälkeä tehokkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Arviokäynnin aikana keskustelu oli avointa ja realistista, ilman pakkomyyntiä, suostuttelua tai itsekehua: pelkkä asiallisuus ja ystävällisyys ovat parasta markkinointia. Suunnittelen jo seuraavan urakan tilaamista Ehostavalta, ja oman kokemukseni perusteella voin vilpittömästi suositella tätä yritystä.
Tiina Nevanlinna
Kyllä nyt on mukava tulla kotiin!
Nguyen, Helsinki

Pyydä tarjous lomakkeella

Vastaamme yhteydenottoihin yhden työpäivän kuluessa.

Kiitos, että otit meihin yhteyttä! Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.
Oops! Something went wrong while submitting the form.