Tiilikaton huolto-ohjeita

Tiilikaton huolto-ohjeita

Kun tiilikattoa huolletaan säännöllisesti ja oikeaoppisesti, kestää katto sukupolvelta toiselle. Tiilikaton huollot eivät ole kovinkaan haastavia, kunhan vain tietää mitä tekee. Olemme koonneet tähän ohjeita tiilikaton oikeaoppiseen huoltoon.

Tiilikaton pesu ja maalaus

Tiilikaton maalaaminen on toimenpide, joka parantaa sekä katon ulkonäköä, vahvistaa tiilen rakennetta ja pidentää katon käyttöikää. Tässä artikkelissä käsittelemme yleisiä tiilikaton pesuun ja maalaukseen liittyviä kysymyksiä. Tiilikaton pesuun ja maalaukseen liittyy paljon kysymyksiä ja mielipiteitä, joihin pyrimme vastaamaan mahdollisimman tyhjentävästi. Avaamme myös mistä tiilikaton maalauksen hinta koostuu.

Lue lisää

Tiilikaton pesu ja pinnoitus

Tiilikaton pinnoittaminen on toimenpide, joka parantaa sekä katon ulkonäköä, vahvistaa tiilen rakennetta ja pidentää katon käyttöikää. Tässä artikkelissä käsittelemme yleisiä tiilikaton pesuun ja pinnoitukseen liittyviä kysymyksiä. Tiilikaton pesuun ja pinnoitukseen liittyy paljon kysymyksiä ja mielipiteitä, joihin pyrimme vastaamaan mahdollisimman tyhjentävästi. Avaamme myös mistä tiilikaton pinnoituksen hinta koostuu.

Lue lisää

Tiilikaton pesu painepesurilla

Tiilikaton pesu painepesurilla tulee kyseeseen silloin, kun tiilikatolle ollaan suorittamassa maalausta. Emme suosittele tiilikaton pesua painepesurilla muuta kuin siinä tapauksessa, jos katolle ollaan suorittamassa tiilikaton maalaus. Katon korkeapainepesulla katolta saadaan poistettua kaikki sammal ja kasvusto.

Lue lisää

Tiilikaton puhdistus sammaleesta

Tiilikatto on oikein pidettynä erittäin pitkäikäinen katemateriaali, mutta se vaatii säännöllistä huoltoa. Yllättävän yleinen harhaluulo onkin, että tiilikatto on huoleton. Asia on melkolailla päinvastoin, sillä tiilikattoa tulisi huoltaa säännöllisesti muutaman vuoden välein. Kun tiilikattoa huolletaan säännöllisesti, ei yksittäiset huoltotoimenpiteet ole kovin suuria.

Lue lisää

Tiilikaton huolto

Oikein huollettu tiilikatto on erittäin pitkäikäinen ja näyttävä kattomateriaali. Tiilikaton huoltoon liittyy kuitenkin paljon kysymyksiä, joihin pyrimme vastaamaan tässä artikkelissa.

Lue lisää