Tiilikaton huolto-ohjeita

Tiilikaton huolto-ohjeita

Kun tiilikattoa huolletaan säännöllisesti ja oikeaoppisesti, kestää katto sukupolvelta toiselle. Tiilikaton huollot eivät ole kovinkaan haastavia, kunhan vain tietää mitä tekee. Olemme koonneet tähän ohjeita tiilikaton oikeaoppiseen huoltoon.

Tiilikaton pesu ja maalaus

Tiilikaton maalaaminen on toimenpide, joka parantaa sekä katon ulkonäköä, vahvistaa tiilen rakennetta ja pidentää katon käyttöikää. Tässä artikkelissä käsittelemme yleisiä tiilikaton pesuun ja maalaukseen liittyviä kysymyksiä. Avaamme myös mistä tiilikaton maalauksen hinta koostuu.

Lue lisää

Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoittaminen on toimenpide, joka parantaa sekä katon ulkonäköä, vahvistaa tiilen rakennetta ja pidentää katon käyttöikää. Tässä artikkelissä käsittelemme yleisiä tiilikaton pesuun ja pinnoitukseen liittyviä kysymyksiä.

Lue lisää

Tiilikaton pesu painepesurilla

Tiilikaton pesu painepesurilla tulee kyseeseen silloin, kun tiilikatolle ollaan suorittamassa maalausta. Emme suosittele tiilikaton pesua painepesurilla muuta kuin siinä tapauksessa, jos katolle ollaan suorittamassa tiilikaton maalaus. Katon korkeapainepesulla katolta saadaan poistettua kaikki sammal ja kasvusto.

Lue lisää

Tiilikaton puhdistus sammaleesta

Tiilikatto on oikein pidettynä erittäin pitkäikäinen katemateriaali, mutta se vaatii säännöllistä huoltoa. Yllättävän yleinen harhaluulo onkin, että tiilikatto on huoleton. Kun tiilikattoa huolletaan säännöllisesti, ei yksittäiset huoltotoimenpiteet ole kovin suuria.

Lue lisää

Tiilikaton huolto

Oikein huollettu tiilikatto on erittäin pitkäikäinen ja näyttävä kattomateriaali. Tiilikaton huoltoon liittyy kuitenkin paljon kysymyksiä, joihin pyrimme vastaamaan tässä artikkelissa.

Lue lisää

Tiilikaton huoltoväli

Tiilikatto vaatii säännöllistä huoltoa. Tässä artikkelissa avaamme tiilikaton huoltoa ja niiden ajankohtaisuutta. Tiilikattoa tulisi huoltaa tai tarkistaa parikin kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

Lue lisää

Tiilikaton korjaus

Tiilikaton tulee olla kunnossa, jotta koti on kestävä ja pitkäikäinen. Tässä tekstissä keskitytään erityisesti siihen, kuinka tulee toimia tiilikaton vuotaessa. Kun katto on korjauksen tai paikkauksen tarpeessa, on nopeaan toimeen ryhtyminen välttämätöntä.

Lue lisää

Tiilikaton huolto hinta

Tiilikaton huollon hinta vaihtelee suuresti riippuen katon koosta ja suoritettavien toimenpiteiden laajuudesta. Tiilikatolle voidaan tehdä puhdistus ja myrkytys, joka on tiilikaton huoltotoimenpiteistä kevyin ja halvin.

Lue lisää