As.Oy Marttilanraita

Taloyhtiö tiilikaton ja seinien maalauksen jälkeen.
Taloyhtiön maalattu julkisivu.
B-talon seinät maalauksen jälkeen.

Taloyhtiön julkisivuremontti. As.Oy Marttilanraita koki suuren muodonmuutoksen, kun kolme kaksikerroksista rivitaloa sai uuden maalipinnan sekä seinille että tiilikatoille. Taloyhtiössä maalattiin siis kaikkien talojen, pihavarastojen ja roskakatoksen seinät ja katot. Seinien sävy muuttui hieman sinisestä harmaaseen.

Kuva taloyhtiön talosta ennen maalausta.
Kuva ennen maalausta. Tiilikatto on sammaloitunut.

Taloyhtiön julkisivuremontti, B-talo ennen seinien ja katon maalausta. Tiilikatto on päässyt sammaloitumaan, ja katon sävy on kulunut. Ennen katon korkeapainepesua asiakkaan irtaimisto suojataan. Ennen seinien maalausta seinät pestiin homepesuaineella ja poistettiin halkeilevat maalit mekaanisesti.

Kaksikerroksinen rivitalo tiilikaton ja seinien maalauksen jälkeen.
B-talo tiilikaton ja seinien maalauksen jälkeen.

Taloyhtiön julkisivuremontti, tiilikatto ja seinät maalauksen jälkeen. Talosta maalattiin myös kaikki metalliset kaiteet kahteen kertaan. Lisäksi katolle asennettiin harjatiiviste, estämään lumen ja roskien pääsy aluskatteen päälle. Lisäksi katolla vaihdettiin rikkinäiset tiilet uusiin, ja tarkastettiin aluskatteen kunto.

C-talon maalattu tiilikatto.
C-talon maalattu tiilikatto.

C-talon maalattu tiilikatto sai tasaisen kauniin värin. Tiilikatolle asennettiin myös harjatiiviste. Talojen päädyissä olevat tehoste-säleiköt poistettiin ja kuljetettiin sorttiasemalle. Kuvissa näkyvien varastojen tiilikatot ja seinät maalattiin myös. Varastojen ovet maalattiin siihen tarkoitetulla ovimaalilla. Ovissa on usein tehdasmaali, jolloin niitä ei voi maalata normaalilla seinämaalilla.

Likainen tiilikatto ennen pesua.
Likainen ja sammaloitunut tiilikatto ennen pesua.

Tiilikatto ennen korkeapainepesua. Katto on kulunut ja muuttunut sääolojen vaikutuksesta huokoiseksi, jolloin se kerää helposti likaa ja sammalta. Ennen maalausta tiilikatto pestiin korkeapainepesurilla ja levitettiin sammaleentorjunta-aine.

Korsossa sijaitsevan taloyhtiön maalattu huoltorakennus.

Taloyhtiössä maalattiin kolmen kaksikerroksisen rivitalon lisäksi kolme varastoa ja roskakatos. Seinien lähellä olevat kasvustot voivat kuluttaa maalipintaa nopeammin. Maalauksella varmistettiin laudoituksen säilyminen terveenä!

Taloyhtiö kuvattu maalauksen jälkeen.

Taloyhtiön seinien maalaus kohensi talon ulkonäköä merkittävästi. Kuvissa näkyvät metalliset tukirakenteet käsiteltiin myös. Ensin poistettiin ruoste metalleista, pohjustettiin ja maalattiin asiaankuuluvalla maalilla.

Maalattu tiilikatto.

Tiilikaton maalaus antaa tasaisen kauniin värin tiilelle, ja vähentää tiilikaton huokoisuutta. Kuvassa maalattu tiilikatto. Maalaamalla tiilen pinnasta tulee lähes uusi. Maalattu tiili ei ole niin huokoinen, jolloin se ei ole otollinen tartunta-ala kasvustolle. Pinnoitettu tiili on myös kestävämpi. Lisää tiilikaton maalauksesta täällä.

Laske hinta helposti laskurilla tai pyydä ilmainen tarjous
Laske hintaPyydä tarjous